Din registreringsskylt kan göra dig till vinnare!

Trafiklotteriet har funnits sedan 2009 och ägs av NTF, Nationalföreningen för trafiksäkerhetens främjande. Överskott från lotteriet går till NTF och deras arbete för en säkrare trafik i Sverige.

I Trafiklotteriet är din valda registeringsskylt ditt lottnummer, vilket innebär att du kan vinna miljoner på din gamla trotjänare i garaget.  Eller varför inte bilen ni hade när du var ung, eller din farfars gamla motorcykel? Lotteriet bygger på samma logik som svenska registreringsskyltar men har ingen övrig koppling till bilregistret. Du väljer själv vilket registreringsnummer du vill delta med, och du behöver inte heller äga fordonet som skylten hör till utan väljer helt fritt. Så skynda dig att registrera ditt nummer innan någon annan gör det! Tänk på att bokstäverna I, Q, V, Å, Ä, Ö och 91 stycken bokstavskombinationer inte finns på svenska registreringsskyltar och därmed ej heller går att registrera i Trafiklotteriet.

En lott i Trafiklotteriet kostar 40 kr per vecka, lotten faktureras månadsvis och man betalar för fyra eller fem veckor i taget beroende på hur många veckor det är den aktuella månaden.

En gång per år genomförs Jackpottchansen. Det är en extradragning utöver de vanliga veckodragningarna, i Jackpottchansen kan du vinna upp till 5 000 000 kronor. Alla lotter som någon gång deltagit under året får även en lott i Jackpottchansen. Ju fler veckor du är med i Trafiklotteriet under året, desto större blir dina chanser i det årets Jackpottchans! Jackpottchansen genomförs efter alla årets veckodragningar är gjorda och det dras en vinnande lott som vinner högsta vinsten och har chans på 5 000 000 kronor. Vinnaren kontaktas personligen och det vinnande lottnumret publiceras även här på hemsidan.

Här kan du läsa om de allmänna villkoren för Trafiklotteriet.

Vill du veta mer om spelansvar och vår syn på det hittar du information, och även kontakt till Stödlinjen här.